Finspångs kommun

Språk/Language
På bilden syns tio personer vända med ryggen mot kameran. På deras tröjor står det "Vi driver Finspång framåt!".

För med­arbetare

Här hittar du som är medarbetare i Finspångs kommun information och inloggningslänkar till olika system, för åtkomst hemifrån eller utanför kommunens nätverk. Du loggar in med samma användarnamn och lösenord som du använder på kommunens datorer.

För dig som är ny på jobbet

Varmt välkommen till oss! Här hittar du information om din introduktion och vi guidar dig till sådant som kan vara extra intressant för dig som är ny på jobbet.

E-post via webben

Du som är anställd hos Finspångs kommun har möjlighet att läsa din e-post via kommunens e‑postprogram på webben via webbläsare på vilken internetuppkopplad dator som helst, i mobilen eller via surfplatta.

Förmåner som anställd

Det finns många fördelar med att arbeta i Finspångs kommun och vi erbjuder våra medarbetare en mängd förmåner. Beroende på vilken roll du har kan förmånspaketet se olika ut.

Intern telefonkatalog

Via länken kommer du åt vår interna telefonkatalog. Du kan logga in med din e-postadress och lösenord du använder när du loggar in på din vanliga jobbdator.

Visselblåsare

Här finns info om visselblåsarfunktionen för anställda och förtroendevalda i Finspångs kommun och Finspångs Tekniska Verk. Den används för att rapportera om fel och missförhållanden i verksamheten.

HR-stöd

Här hittar du service och stöd till dig som förtroendevald, chef och medarbetare i kommunkoncernen när det gäller alla löne- och HR-relaterade frågor.

Beställ arbetsgivarintyg

Du kan enkelt beställa arbetsgivarintyg eller tjänstgöringsintyg via kommunens e-tjänst. Vi behandlar beställningarna i den ordning de kommer in. Handläggningstiden är 1–14 dagar.

Kontakt

IT-avdelningen

0122-246 99
it-avdelningen@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Kommunikationsavdelningen
Ledningsstaben

0122-850 00
kommunikation@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång